Tipografia Unirea a câștigat licitația pentru buletinele de vot din Hunedoara și Bistrița Năsăud

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, pentru județele Hunedoara și Bistrița Năsăud vor fi tipărite în Alba Iulia. Tipografia Unirea a câștigat ambele licitații, oferind prețul cel mai bun.În total vor fi tipărite peste 1.400.000 de buletine de vot dintre care aproximativ 890.000 pentru Hunedoara și circa 570.000 pentru Bistrița Năsăud.

Pe lângă aceste două județe, în care Tipografia Unirea din Alba a fost desemnată în mod oficial câștigător al licitațiilor, societatea a oferit cel mai bun preț în alte două județe, în care procedurile de achiziție nu au fost încă finalizate.

Din Tipografia Unirea pleacă în fiecare seară spre cititorii din județul Alba peste 20.500 de exemplare ale cotidianului Unirea, ziarul local cu cea mai mare cifră de difuzare pe ediție din țară, precum și alte ziare din Alba și din județul Hunedoara.

Deşi este unul dintre cele mai cunoscute branduri din Alba, în județ, „Unirea” nu a reuşit să câştige prea multe achiziţiie publice, acestea fiind încredințate direct sau prin intermediul unor caiete de sarcini cu dedicație, unor firme obscure, cu 2-3 angajați, societatea Unirea reușind însă să performeze și să câștige în mod corect licitații în alte județe din țară.